Σχετικά με τη Γιαννιώτης Α.Ε 

Καθημερινά, χιλιάδες παραγωγικά ζώα εκτρέφονται με τα προϊόντα μας για να αποδίδουν ποιοτικά ζωικά τρόφιμα, να αυξάνουν την παραγωγικότητα των κτηνοτροφικών μονάδων δίνοντας μας την ευκαιρία να οικοδομήσουμε ένα λαμπρό μέλλον. 

 

 

Το όραμά μας 

Έχουμε ένα ξεκάθαρο όραμα, να συμβάλουμε στην ανάπτυξη της κτηνοτροφίας μέσω ορθών πρακτικών. Πιστεύουμε ότι μακροπρόθεσμα είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτυχθεί η εταιρία μας.

 

 

 

 

Σαφής Κατεύθυνση

Η εταιρία μας ανέκαθεν χαρακτηριζόταν από αίσθηση ευθύνης, σκοπού, αξίες που μας οδήγησαν από την ίδρυση μας, μαζί με την κοινωνική αποστολή για βελτίωση των συνθηκών διατροφής και απόδοσης των κτηνοτροφικών μονάδων-κοινοτήτων στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η εταιρία μας πρέπει να έχει συμβάλει θετικά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο αγροδιατροφικός κόσμος και ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε. 

Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας μας και τη μετάβαση στη νέα γενιά, επανασχεδιάζουμε το μέλλον - οικοδομούμε μια επιχείρηση με μακροχρόνιους στόχους.

Θα μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματά μας - συνδυάζοντας μέγεθος, τεχνογνωσία, κατανόηση των κτηνοτροφικών μονάδων - καταναλωτών, για να συνεχίσουμε να παράγουμε προϊόντα και υπηρεσίες που χρειάζονται οι φάρμες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να αυξήσουμε αυτή τη συνεισφορά.

Στοχεύουμε στην ανάπτυξη της επιχείρησης, εμπνέοντας εμπιστοσύνη, βελτιώνοντας τα προϊόντα μας, επενδύοντας στην καινοτομία.

Οι άνθρωποι της Γιαννιώτης Α.Ε, εργαζόμενοι, κτηνοτρόφοι, εμπορικοί συνεργάτες, προμηθευτές, από το 1980 απαρτίζουν μια ομάδα που εργάζεται με αφοσίωση στο εργοστάσιο, στο δρόμο, στη φάρμα, στα κέντρα διανομής, στα γραφεία. Αυτή η ομάδα μοιράζεται ιδέες, ανησυχίες και επιτυχίες και απολαμβάνει τους καρπούς της κοινής προσπάθειας. Η ομάδα της Γιαννιώτης Α.Ε είναι δυναμική, αξιόπιστη και υπερήφανη.

Μόνο μέσα από τους ανθρώπους μας μπορούμε να υλοποιήσουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Η διατήρηση της καλής φήμης της εταιρίας και όλες οι ενέργειες και πράξεις που στηρίζουν αυτή την αρχή αποτελούν πρωταρχικό μέλημα τόσο της Διοίκησης της εταιρίας όσο και όλων των ενδιαφερομένων μερών, που οι δραστηριότητές τους άπτονται της Γιαννιώτης Α.Ε.

  • Εστιάζουμε  στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας
  • Σεβόμαστε   τους παραγωγούς, τους πελάτες, τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας
  • Εμπιστευόμαστε, Επενδύουμε και Εξελίσσουμε  το ανθρώπινο δυναμικό μας
  • Ακούμε και Ενθαρρύνουμε  τη δημιουργικότητα και τη συμμετοχή των ανθρώπων μας
  • Δεχόμαστε  τα ανθρώπινα λάθη
  • Πιστεύουμε  στην ακεραιότητα του χαρακτήρα, στην τιμιότητα, στη δικαιοσύνη και στην ειλικρίνεια
  • Εκτιμάμε και Σεβόμαστε  όλοι όλους

 

 Εργασιακές Σχέσεις και Πολιτική μη Διακρίσεων

Οι σχέσεις ανάμεσα στην εταιρία και στους εργαζόμενους στηρίζονται στην κοινή αντίληψη για άρρηκτη σύνδεση των δύο μερών. Επομένως αποτελούν ευθύνη και των δύο μερών και αποσκοπούν στη συστηματική καλλιέργεια, διατήρηση και ανάπτυξη πνεύματος συνεργασίας βασισμένο στον αμοιβαίο σεβασμό, ειλικρίνεια και ανοιχτή επικοινωνία. Οι εργαζόμενοι οφείλουν να αποφεύγουν δραστηριότητες που αντιβαίνουν στα συμφέροντα, την ομαλή λειτουργία και πρόοδο της εταιρίας, την εκθέτουν απέναντι στον ανταγωνισμό ή πλήττουν τη δημόσια εικόνα της. Επιπλέον απαγορεύεται η παιδική εργασία εντός της εταιρίας, αλλά και στις εταιρίες που έχουμε επιλέξει ως συνεργάτες μας, όσο και η εργασία υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών και η χρήση ή διακίνησή τους στον εργασιακό χώρο, καθώς και η άσκηση οποιασδήποτε μορφής βίας.

Η προστασία των εταιρικών πληροφοριών (όπως τεχνογνωσία, επιχειρηματικά πλάνα, πρακτικές παραγωγής, χρηματοοικονομικά στοιχεία, νέα προϊόντα, εμπορική πολιτική κτλ) αποτελεί υποχρέωση κάθε εργαζομένου. Η μετάδοση πληροφοριών είτε εσωτερικά είτε στο εξωτερικό της εταιρίας περιβάλλον επιτρέπεται μόνο για την ομαλή διεξαγωγή και επιτυχή έκβαση συγκεκριμένης εργασίας που ζητήθηκε από την ίδια την εταιρία. 

 

  • Η Γιαννιώτης Α.Ε τηρεί απαρέγκλιτα την ισχύουσα νομοθεσία περί ισότητας για το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της
  • Πέρα από τη νομοθεσία και έχοντας σαν βασική αξία το σεβασμό όλων προς όλους, στη Γιαννιώτης Α.Ε απαγορεύεται κάθε μορφή διάκρισης ως προς τη μισθολογική μεταχείριση, την εξέλιξη στην εργασία, την εκπαίδευση και γενικά τους όρους απασχόλησης στην Εταιρία λόγω φύλλου, θρησκείας, εθνικότητας, οικογενειακής κατάστασης ή πολιτικών πεποιθήσεων
  • Οτιδήποτε συνιστά άσκηση κάθε είδους φυλετικής και σεξουαλικής παρενόχλησης, σωματικής ή ψυχολογικής, απαγορεύεται αυστηρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?